Falkeid sine G15/16 vant kampen mot Argentinske Las Panteras 3-0 live på nett-TV. Foto: Asbjørn Bakken

Den store Facebook-festen

Det er lenge siden en fikk postkort fra Norway Cup, hvor resultatene fra kampene sirlig var ført med kulepenn. I dag kan du være med live både her og der. De fleste er på Facebook.

Du er kanskje der allerede. På ditt lag sin Facebook-side. Lagbilder, resultater, værmeldinger og annet kjekt. Norway Cup er blitt mye mer tilgjengelig enn for bare noen år siden.
I går søndag var det åpningskamper. Seier og tap, ingen sure fjes å se. Alt oppdatert minutt for minutt.

Spennende
I år er det på papiret en rekke med spennende kamper for de lokale lagene fra Stegaberg, Skjold og Falkeid.
Stegaberg J13 vant sin andre strake mot Team Diya Pakistan. Det endte med formidable 10-0. Vant 5-0 over Smørås i første kamp.
Nordkoreanske Pyongyang slo Lille Tøyen 8-0 i deres første kamp på Norway Cup 2017 på Ekebergsletta i Oslo. De skal møte Stegaberg J14 tirsdag 15.30. Stegaberg-jentene tapte første kampen 1-4 for Osterøy.
Skjold sitt juniorlag med en rekke a-spillere vant første kamp mot Eikelandsfjorden 4-2.
Et spennende lag er også kombien Kolnes/Falkeid J17 med mange av damelagspillerne til Falkeid. de vant 1. kamp 10-0 over Stange og følgte opp med 2-0 og KIL/Hemne fra Trøndelag nettopp nå klokken 13.15. Malene Sørenes og Solveig Egge scoret målene.

Resultater
Norway Cup har oversiktelige sider for resultatservice. Der står også kamper en kan se live på deres nettsider. http://results.cupmanager.net/6339495,2017,nb/categories