Jonas Staurland scoret kampens eneste mål. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Jonas Staurland er tilbake i Skjold. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Skjold klar for kvartfinale

Skjold har hatt flere viktige kampen i Norway Cup i dag . Det er i juniorklassene det skjer.
I den første gikk det veldig bra. En scoring av Jonas Staurland i 2. omgang var nok til å slå ut KF Rahover fra Kosovo.
Straffekonkurranse måtte til før Skjold-jentene tok seg til semifinale. I 1/8-finalen vant G19 3-0 over Melhus og er klar for kvartfinale i morgen. Berge Ohm scoret alle de tre målene.

1/8-final Norway cup
Skjold – Melhus 3-0
Målscorer for Skjold var Berge Ohm (3)

Skjold IL-KF Rahover i gruppe A (G jr) 1-0 (0-0)
0-0 til pause
2. omgang 1-0. Målscorer Jonas Staurland
Tor Andre Eskevik kom seg fri på venstresiden, fikk flere forsøk på å legge inn. Til slutt traff han Jonas Staurland som headet inn seiersmålet.
– Det var en tøff kamp, men nå skal vi hvile oss før møtet med Melhus klokken 16.15, sier Tor Andre Eskevik.
Melhus vant sist søndag 3-1 over Skjoldar.
Målscorer Staurland har sendt oss følgende melding: « Va ein bra kamp fra våres sida, spesielt førsteomgangen. I andreomgang følte eg me datt litt nerpå, sikker pga mången slitne bein (inkludert meg sjøl). Men følte alle jobba som et lag og jobba for kvarandre, åsså fekk me jo te slutt ein scoring.»

J 18/19 Skjold – Vaalserquartier FV 1-1 3-0 etter straffekonk.
Det betyr at Skjold-jentene er klar for semifinale i B-sluttspillet torsdag klokken 12.30

Skjold J19 er i B-sluttspillet og vant 1/8 delsfinalen 4-1 mot Nordre Land. I morgen møter vi Vaalserquaters fra Tyskland kl12.30

Stegaberg J15/16 er igang med 1/16 finale mot Aksla IL og spiller akkurat nå. Det sto 1-1 til pause, men nå har Aksla scoret to kjappe og leder 3-1. Nå er det slutt og kampen endte 1-4. To kjappe mål like etter pause ødela mye for Stegaberg-jentene,
Stegaberg er da ferdig med årets Norway Cup. denne gangen var det bare jentelag som reiste østover. Som vanlig hadde de blant annet den tradisjonelle pizzafesten på campingen.

Stegaberg – Aksla. Foto: Aud Irene Eikemo