Et arbeidsutvalg i Skjold IL anbefaler at Skjold IL blir Skjold IL også i fremtiden. Arkivfoto: Skjold IL

Skjold tapte 2-5 i kvartfinalen

Skjold sine juniorer tapte 2-5 for Oslo football academy, Senegal på Ekeberg. Afrikanerne ledet 3-0 til pause. Berge Ohm og Adrian Tjomsland scoret for Skjold.

Oslo football academy Dakar Sénégal er den eneste klubben fra Senegal som har lag som spiller i Norway Cup 2017.
Dette er kvartfinalen i A-sluttspillet i Norway Cup i eldste gutteklasse.

8. minutter 0-0 Jevnspilt kamp. Men dette er solid motstand for Skjold.
10 minutter 0-1
18 minutter 0-2
20 stor Skjold-sjanse
30 minutter 0-3
slitne Skjold-gutter blir løpende i mellom.
Pause 0-3
2. omgang i gang.
5 minutter 1 stor sjanse til hvert lag
Skjold har ballen i mål etter corner, men blir avblåst for dytting i feltet. Pådrar seg et kort også.
Spillerne ser ut til å slite med varmen, selv om det i følge yr.no «bare» er rundt 20-22 grader, men sol.
Alle mann i angrep holder på å koste Skjold ett mål i mot, men 3 mot 1 skyter afrikanerne utenfor.
1-3 Forferdelig forsvarsspill og Berge Ohm tenner kanskje et lite håp.
Nå er det Skjold som kjører kampen
1-4 Nydelig gjennomspill på høyresiden og Skjold er totalt utspilt.
Ny Skjold-scoring annulert. Denne gangen Roald Berge som var i offside.
Skjold avslørt på fart nok en gang. Frispark og gult kort,
Det haster for Skjold. Kjører Vebjørn Rullestad fram i banen og skal slå langt. Berge Ohm får en eventyrlig sjanse, men bommer nesten for åpent mål.
Skjold har fått frispark i svært god posisjon. Er det siste sjanse til å snu kampen….??
Nope. Midt på keeper fra Ohm.
1-5 Oslo football academy Dakar Sénégal går rett i angrep og avgjør definitivt kampen.
2-5 Adrian Tjomsland stanger inn et mål i sluttminuttet.

Skjold hadde ballen mye i 2. omgang og kunne fått et par mål til. Likevel var det tydelig foskjell på lagene og gang på gang ble grindebuen avslørt på farten.
dermed er Norway Cup over for Tysvær denne gangen.