Sindre Gelius Eikje sammen med Eirik Apeland. Foto: privat
Sindre Gelius Eikje sammen med Eirik Apeland. Foto: privat

Hopper av

Sindre Gelius Eikje har hatt en lang karriere på friidrettsbanen til tross for sin unge alder. Nå er det nok og han hopper ut av friidrettssirkuset.

Det har vært en litt dårlig skjult hemmelighet, men NM i Sandnes skulle bli det siste. Sisteplassen til tross, så kan Førrebuen se tilbake på mange gode prestasjoner. Og på avskjedsdagen har han lagt ut følgende takketale og hilsen på Facebook:
«Da var siste hoppet unnagjort, og høydeskoa skal aldri på igjen. Det har vært en fantastisk reise, og mange skal ha en takk. Foruten familie og trenere, så er det én person som må takkes aller mest: Eirik Apeland. 13 år i Haugesund Idrettslag gjør at klubben også fortjener en takk. Nå venter viktigere ting, og viktigst av alt: nå skal det spises med god samvittighet. Takk til alle som har fulgt meg. Det har betydd veldig mye!»