Det var ingenting å si på stemningen da Capt. Kane dro i gang allsangen hos Vepro. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Det var ingenting å si på stemningen da Capt. Kane dro i gang allsangen hos Vepro. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

– Knallkjekke 25 år

I solskinn og med både livemusikk og kaker feiret Vepro sine 25 første år. Skal en tolke festtalene har det vært «knallkjekt».

Langt over 100 personer var møtt frem for å feire på Hamrane. Og hvilken fest det ble. Festtaler, hilsner, kaker og pizza. I tillegg selveste Capt. Kane med gitaren og et knippe countrylåter. Ønsket av gjengen på hamrane som sin egen gave til jubileet.
– Vi har hatt 25 innholdsrike år, og det er ingenting som tyder på at de neste årene ikke blir minst like spennende. Men nå skal vi kose oss, mimre litt og nye masse god musikk. Så får vi ta morgendagen som den kommer, sier alltid like smilende Nils Stråtveit.

Les mer om festen i papiravisen på torsdag.