Tysvær var det veldig kjekt å komme hit, forteller Svartdahl. Foto: Daniel Deniazi
Tysvær var det veldig kjekt å komme hit, forteller Svartdahl. Foto: Daniel Deniazi

Svartdahl i Tysværtunet

Den kjente TV-pastoren Egil Svartdahl holdt foredrag på Tysværtunet i Aksdal torsdag kveld.

INNSENDT:
– Vi synes dette er kjempeflott. Vi har hørt fra andre at han er en flink foredragsholder, og derfor valgte vi han, sier en av arrangørene i Delta, Bente Irene Førland.
Foredraget er i forbindelse med Delta-uken som arbeidstakerorganisasjonen Delta arrangerer. I dag har organisasjonen 80.000 medlemmer og medlemstallet øker stadig.
– Hvordan var det å komme til Tysvær?
– Det er første gang jeg har vært i Tysvær. Jeg har ellers vært i området, i Haugesund og på Karmøy flere ganger, men i Tysvær var det veldig kjekt å komme hit, forteller Svartdahl.

Inspirert
–Jeg synes det er veldig inspirerende å møte folk i arbeidslivet når jeg holder foredrag. Jeg er vane med å holde taler på kristne møter, men det å møte mennesker i arbeidslivet gir meg noe. Jeg prøver å legge inn et perspektiv i forhold til jobben som ikke nødvendigvis ikke en arbeidsgiver legger så mye vekt på. Det er viktig at arbeidsgiveren ikke bare tenker kun på oppgaver og rutiner hele tiden, men at de tenker litt på seg selv. Vi er jo mennesker både på jobben og hjemme.
Foredraget i Tysværtunet var godt besøkt.

Daniel Deniazi