Pressemelding fra politiet

Den 22 år gamle UiB-studenten (Universitetet i Bergen) Ommund Veim Eikje fra Tysvær er funnet død i Avignon i Frankrike. Her er politiet sin pressemelding i saken.

Haugesund 22. sept. 2017: Den 22 år gamle UiB-studenten (Universitetet i Bergen) Ommund Veim Eikje fra Tysvær er funnet død i Avignon i Frankrike. Han ble meldt savnet til politiet fredag 15. september, og ble funnet død i går kveld.
Eikje ble etterlyst i hele Schengen-området, og politiet ba via Kripos fransk politi om bistand til å lokalisere savnede.
– Han ble funnet av et filmteam nedenfor en klippe. Det er for tidlig til å si noe om årsaken til fallet, men det er ikke noe som tyder på at det har skjedd noe kriminelt, sier Pål Jæger-Pedersen, påtaleansvalig jurist på saken.
Saken etterforskes videre av fransk politi.