Kristine Lande Dommersnes fra HIL og HTG hadde lenge læreren Nils Olav Fjeldheim fra Tysværvåg i hælene. Men mot slutten stakk hun i fra. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Kristine Lande Dommersnes fra HIL og HTG hadde lenge læreren Nils Olav Fjeldheim fra Tysværvåg i hælene. Men mot slutten stakk hun i fra. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Fikk noe å snakke om

Meny Aksdal løpet har mange dueller. For eksempel mellom lærer og elev på HTG. I dag ble det elevseier. Over 150 deltok i årets utgave av det sju kilometer lange løpet.

– Han hang på en stund, men jeg klarte heldigvis å riste han av meg, ler vinner av kvinneklassen Kristine Lande Dommersnes (27,15 min) og kikker bort på målstreken hvor lærer Nils Olav Fjeldheim faktisk er første tysværbu i mål.
– Jeg har fem-seks elever til start her i dag, og det er greit å ha de fleste bak seg, smiler Fjeldheim.
– Tøft løp?
– Vel, jeg åpnet nok litt hardt, men dette er jeg godt fornøyd med. Skal løpe en halvmaraton i Stavanger litt senere i år, så dette var en fin gjennomkjøring.

Herlig
Urige Butha fra HIL var den store favoritten blant mennene. Og selv om han tok det «litt med ro», så var det en suveren vinner.
– Dette er en flott løype som passer godt til meg nå. Tok det litt med ro for å unnga skader, men i perfekt løpevær gikk det greit. Fornøyd med vinnertiden 22.33 også.

Godt over 150 personer stilte til start i 7 kilometeren.
Det var mye skryt å høre fra fornøyde miosjonister og mer seriøse idrettsutøvere. Flere tok også en dobbel med å ha fullført både Steinsvikrittet og Meny Aksdal løpet, Og regnet det kom etter at alle var i mål.

Få flere lokale kommentarer i papiravisen på torsdag.

Resultatene finner du her: http://live.eqtiming.no/37589?focusuid=34844#result:131053-404978-979533-1-1-