Kjetil Bjørkheim er en av de som skal møte Haugar i morgen kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Kjetil Bjørkheim og Stegaberg skal til byen og møter der Vard 2.. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Stegaberg for sterke for Sauda

Et poengsultent Stegaberg scoret tidlig og kontrollerte inn til 4-0 og en etterlengtet seier mot Sauda.

Allerede etter 12 minutter gikk Stegaberg i ledelsen da et hardt og godt slått frispark fra Kjetil Bjørkheim først traff keeperen, så i en Sauda-forsvarer og i mål. Ti minutter senere var det nok et presist Bjørkheim-innlegg fra corner som toppscorer Torbjørn Steinsland stanget hardt i mål. Hjemmelaget kontrollerte greit videre. Litt rotete spill, men nok til å kunne score flere mål.

Neste kom imidlertid først i det 51. minutt etter et meget bra Stegaberg-spill. Dag Frode Tønnesen og Stein Erik Kvamen Langelandsvik kominerer fint på høyresiden. Langelandsvik kommer seg inn i 16 meter og skyter knallhardt i motsatt stolpe. Returen kommer rett ut mot straffemerket, og der er kaptein Christoffer Kydland kjapt på og dundrer ballen kontant i mål.
Nokså lik scoring kommer bare minutter senere når Kenneth Kristiansen følger opp en retur og setter ballen sikkert i mål.

Stegaberg-keeper Morten Mæland fikk en rolig dag, alle de 16 Stegaberg-spillerne fikk mye spilletid og for første gang i år var det med en ung, lovende og god dommertrio på Frakkagjerd. En fin kveld. Nå blir det kampfri neste uke, før Leirvik og Kopervik 2 venter på bortebane med to dagers mellomrom.