Olav Askeland og Bodil Egge har gjort en fantastisk jobb med å samle de beste damespillerne til seniorlag i Falkeid. Nå blir de en del av støtteapparatet rundt laget. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Olav Askeland og Bodil Egge har gjort en fantastisk jobb med å samle de beste damespillerne til seniorlag i Falkeid. Nå blir de en del av støtteapparatet rundt laget. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Trenerbytte for Falkeid-damene

Foran 2018 sesongen så har Falkeid IL ansatt Arne Breivik som trener for damelaget sammen med spillende assistenttrener Tomine Teisdal Vikre. Olav Askeland og Bodil Egge takker for seg.

Arne Breivik blir ny dametrener i Falkeid.

Falkeid Il presenterer i dag nytt trenerteam rundt damelaget.
Her er pressemeldingen i sin helhet:

Som en av få klubber på Haugalandet så har Falkeid IL i 2017 sesongen hatt lag i fotballklassene J13, J14, J16, Junior damer og Senior dame 3 div.
Nytt i 2017 var samarbeidet med Kolnes om felles juniorlag, noe vi satser på å videreføre i 2018. Lørdag 4.november spiller Kolnes/Falkeid junior dame med Viggo Telle som leder laget KM finale mot Frøyland i Randaberg Arena.
Flere Kolnes spillere har også deltatt i Falkeid sin debutsesong i 3.divisjon kvinner som ga mange flotte øyeblikk.
Vi takker NFF Rogaland for at vi fikk stille 2 lag som førte til mye spilletid til alle jentene, istedenfor å samle alle på ett lag med fare for mindre spilletid og frafall.
I 2018 skal damelaget også spille i 3 divisjon.
Vi er stolte over å ha dette tilbudet på jentesiden i klubben.

Ny trener
Foran 2018 sesongen så har Falkeid IL ansatt Arne Breivik som trener for damelaget sammen med spillende assistenttrener Tomine Teistedal Vikre. Arne, som er fra Haugesund, har tidligere trent en rekke lag, blant annet Vard, Haugar, Torvastad og Kopervik både på herre og damesiden. Klubben er meget glade for å få en så erfaren trener til klubben.
Tomine har spilt på laget de siste årene blir hans høyre hånd, og hun har spillererfaring fra høyere divisjoner med Haugar.

Vi vil takke Olav Askeland og Bodil Egge som har trent jentene i en årrekke for meget god innsats og jobb! De vil fortsatt være i kulissene rundt laget, med Olav som sportslig leder rundt damelaget.

Klubben satser på å opprettholde det gode tilbudet på jentesiden både til de som vil være med i 3.divisjon, for de som vil spille fotball på juniornivå, samt videre nedover i aldersbestemte klasser