Hvor mange lag som må ned fra 6. divisjon har vært et åpent spørsmål i høst. Ferkingstad trakk seg og rykker ned. De blir de eneste.

Rikard Aksland og NIL beholder plassen i 6. divisjon. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Nedstrand beholder plassen

Hvor mange lag som må ned fra 6. divisjon har vært et åpent spørsmål i høst. Ferkingstad trakk seg og rykker ned. De blir de eneste.

av Alf-Einar Kvalavåg

– Det skal normalt rykke ned 1 lag fra 6. divisjon i hver avdeling. Ferkingstad trakk seg i sesongen og skal da rykke ned som eneste lag fra avdeling 04. I følge regelverket paragraf 9-3 (2) står det at lag som trekker seg fra serien ender sist på tabellen og rykker ned. Dermed er Nedstrand reddet da de kommer nest sist, som et lag som gjennomfører hele serien, sier Svein Gunnar Hermannsen i RFK/NFF.