Politiet har vært på jakt etter denne karen. Har du sett han?
Politiet har vært på jakt etter denne karen. Har du sett han?

Politiet «jakter» på Nissen

Politiet har vært på jakt etter en mann som lusker rundt i hager. Navnet hans skal være Jul E. Nissen…

Politiet sin operasjonssentral har i løpet av natten og morgenen mottatt flere meldinger om observasjoner av en korpulent, eldre mann med hvitt skjegg og kledd i rødt, som har lusket rundt i hager og på tak. Han skal ha benyttet et uregistrert kjøretøy.
– Vi ber om tips i denne tråden, spøker Politiet i Sør-Vest på Twitter.

– Alt må ikke være så seriøst, men vi håper at folk skjønner at det er en spøk, sier operasjonsleder Victor Jensen til Haugesunds Avis.

– En patrulje har nå vært i kontakt med mannen, og han legitimerte seg som Jul E. Nissen. Han er en kjent og kjær kjenning i de tusen hjem. Hr. Nissen fikk forøvrig lov til å benytte kjøretøyet nå i julen. Vi vil ellers benytte anledningen til å ønske ALLE en riktig god jul, skriver politiet i formiddag.