Terje Knoff og Åsmund Sandvik mente at 10.000 i bot for den ulovlig oppsatte grillhytta til Bill Clinton og velforeningen var mer enn nok. Lillian Vikra og flertallet mente at 35.000 kroner var rett sum. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Terje Knoff og Åsmund Sandvik mente at 10.000 i bot for den ulovlig oppsatte grillhytta til Bill Clinton og velforeningen var mer enn nok. Lillian Vikra og flertallet mente at 35.000 kroner var rett sum. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Flertallet ville ha 35.000 i bot

Høyre ved utvalgsleder Terje Knoff og Fremskrittspartiet mente at 10.000 kroner var mer enn nok i gebyr for å ha satt opp en for stor grillhytte på Nappatjørn. Det ville ikke de andre partiene og dermed blir velforeningen krevd for 35.000 kroner.

– Vi kom med et motforslag på 10.000 kroner og fikk med oss Frp på det. Men representantene Lillian Vikra, Henry Sørensen, Torunn Vestbø Gjerde, Kristian Høye og Per Johan Lyse stemte for rådmannen sitt forslag. dette er som sagt en svært vanskelig sak og jeg sitter igjen med en dårlig følelse, sier utvalgslederen.