Tor André Eskevik, Daniel Aarås og Sander Hettervik hadde god kontroll på Einar Utvik og Østen André Jakobsen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Tor André Eskevik, Daniel Aarås og Sander Hettervik hadde god kontroll på Einar Utvik og Østen André Jakobsen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Leken og lett start på vintercupen

Avaldsnes har vært gjennom en del tunge måneder og hadde ingen sjanse til å matche Skjold. Det stoppet på 5-1, men kunne blitt mye mer. Skjold var best i absolutt alt og tomålsscorer Sander Hettervik viste svært godt igjen.

– Det tok litt tid før vi fikk utlignet målet de fikk før start, men derfra og inn var det et lag på banen. Godt å komme i gang med scoringer og godt å være i gang med vintercupen. jeg synes vi gjør en god kamp, får trent på en del av det vi hadde fokus på, og det skal vi være fornøyde med, sier Hettervik.
– Hva med motstanden?
– de var med til det ble 2-1 rett før pause. Da gav de litt opp. Så scoret vi to kjappe etter pausen, og da var det slutt. Men vi burde nok ha scoret litt mer for å være helt fornøyde, smiler kapteinen.

Greit
For trener Tor Martin Hegrenes var det en kamp hvor han fikk se laget sitt angripe i 90 minutter.
– Alltid litt vanskelig å vurdere prestasjonene når det blir slikt, men det var mye positivt å ta med seg fra kampen. Jeg synes vi presterte bra lenge og holdt oss til planen. Mot slutten var det så som så med innsatsen, men det kan jeg leve med. Vi fikk en god gjennomkjøring mot et lag som vi visste vi ville føre mot. De første målene våre preget kampen, men det var vilje der framme og det var kjekt å se, sier Skjold-treneren.

Lovende
Flere av spillerne virket skikkelig spillesugne og leverte en bra kamp. Haakon Kvia spilte godt som midtstopper og viste at han lett kan fylle Vebjørn Rullestad sin rolle. Daniel Aarås var god, det samme nevnte Hettervik. Også Morten Bådsvik, Vegard Steinsland og Tor André Eskevik hadde lange gode perioder.
Det var rett og slett en lovende forstilling av de gulkledde.

I en annen kamp i denne puljen vant Haugar 5-2 over Nord.

Mer om vintercupen i papiravisen på torsdag.

Haakon Kvia og Oddbjørn Halvorsen.

Kampfakta

Skjold 5 (2)
Avaldsnes 1 (1)

Vintercup
Grinde kunstgress
0-1 Sander Solberg (str.0)
1-1 Sander Hettervik (35)
2-1 Sander Hettervik (45)
3-1 Vegard Steinsland (47)
4-1 Morten Bådsvik (51)
5-1 Vegard Steinsland (60)
Dommer: Johan Kjellesvik, Haugar
Tilskuere 30