«Flickan i Havana» fungerte denne gangen også. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
«Flickan i Havana» fungerte denne gangen også. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Godt blandet av Blandakoret

Tysvær Blandakor inviterte til noe som skulle vise seg å være en skikkelig «best of» forestilling/konsert i Tysværtunet. Det ble nitti minutter med flott korsang og et knippe med gode stunts.

Konserten «Låvv og Leven» begynte seriøst nok med flott solosang av dirigent Magne Kristoffersen, og ble sparket skikkelig i gang med Odd Nordstogas «Kveldsong for meg og deg», eller «Grisen står og hyler» som de fleste husker den som.
Så gikk det slag i slag. Med korte innspill fra en taletrengt duo som fungerte godt som programledere via flotte sanger, overraskende solonummer og mer og mer sangkvalitet. Det ble en salig og god blanding med mange favoritter.
Det er alltid vanskelig å velge seg en favoritt i en slik «best of» konsert, men versjonen av «Halleluja« satt meget bra. Det gjorde også åpningssangen om grisen som hyler. «Gabriellas song» var kanskje den som fikk mest applaus, men dette var en kjekk og innholdsrik kveld, med et stort og sangglad kor.

Mer om konserten i papiravisen på torsdag.

«Flickan i Havana» fungerte denne gangen også. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Konsert

Tysvær Blandakor
«Låvv og Leven»
Tysværtunet
Kor med solister
1 time 35 minutter
257 fremmøtte