Sander hettervik scoret på overtid da Skjold spilte 1-1 mot Haugar. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Sander hettervik scoret på overtid da Skjold spilte 1-1 mot Haugar. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Haugar – Skjold 1-1

Haugar skåra før kampen. Aleksander Gundersen fikk to gule, men ble ikke utvist. Så måtte han ut likevel. Skjold snudde kampen og fikk med seg 1-1 fra Haugesund.

Det ble en rotekamp med mye innsats og mange dueller da Haugar tok i mot Skjold i vintercupen. Hjemmelaget tok som ventet ledelsen på straffesparket de starten kampen med.
– Som trener i en slik kamp må jeg tenke 0-0, selv om de leder. I første omgang ble det lite spill, få sjanser men mange dueller. Det tjente nok de mest på. Aleksander Gundersen fikk et gult tidlig i kampen. Rett før pause kom nummer to. Det fikk ikke dommeren med seg. men i pausen fikk noen av Haugar-lederne varslet om dette. Vi var usikker på om det var han, men siden han fikk spille videre trodde vi det var en annen som fikk kortet, sier Tor Martin Hegrenes.
Skjold-treneren fikk dermed litt rot i byttene sine.
– Aleksander skulle spille en omgang. I tillegg ble Halvor Hansen skadet i 1. omgang, slik at det ble litt annerledes enn det jeg hadde tenkt. Men vi kom sterkere utover i kampen og hadde sjanser nok til å både utligne og vinne kampen. Men det ble med Sander Hettervik sin scoring på overtid, sier Hegrenes.
Han var likevel fornøyd med 90 minutter på Sakkestadbanen.
– Vi fikk et par utfordringer og de taklet vi bra. I tillegg har jeg mange gode psillere i bakhånd. De vil i sammen med dagens mannskap være gode å ha.

Skjold møter Nord i siste kampen, et Nord-lag som i dag tapte 3-5 for Avaldsnes.

Åkra 2 – Kolnes endte 0-0
Rubbestadneset – Etne endte 3-1
Skudenes – Vard 2 endte 1-1

Kampfakta

Haugar 1 (1)
Skjold 1 (0)
Vintercupen
Sakkestadbanen
1-0 Anel Hopovac (str. 0)
1-1 Sander Hettervik (90)