OL på Førre skole ble en suksess. Foto: Førre skole
OL på Førre skole ble en suksess. Foto: Førre skole

Olympisk lek på Førre

Det er ikke bare i Pyeongchang det er god OL-stemning. For kort tid siden var det OL på Førre skole.

– Vi hadde aktiviteter gjennom hele uka, som åpningsseremoni med tenning av OL-ild, hopp i sandkasse, ishockey i ballbinge og skiskyting med blink av blikkbokser med ertepose. I tillegg matstasjon med pinnebrød, kakao og til slutt selvsagt storslått medaljeseremoni med både diplom og medaljer rundt halsen. Både store og små koste seg i uka før vinterferien.
Alt dette gjør vi med bakgrunn i ønsket om mer innhold i SFO tiden for barna. Dette har ført fram til en egen plan som vi har kalt «Leikande-lett», og det ble en lekende lett start på arbeidet med dette kjekke opplegget, sier André Håland som er inspektør og Sfo-leder på Førre skole.