Tina Røver og Mikael Benjamin Myklebust.
Tina Røver og Mikael Benjamin Myklebust.

FKH + FIL er framleis sant

Onsdag signerte Falkeid IL ny samarbeidsavtale med FK Haugesund for kommande sesong.

– FKH er strålande nøgde med jobben dugnadsgjengen frå Falkeid IL har gjort i ni strake år på rad, og no står vi på dørstokken til ein ny spennande sesong som allereie rullar i gang med bortekamp på førstkommande sundag. Vi kjem også i 2018 til å vere den aktøren med flest personell i sving på stadion før og under kamparrangementa. Vi har faste oppgåver kring heile stadion, nytt av året, er at vi skal ha ein fast kiosk, samt at vi på åtte kampar skal rigge og drifte FanZone, skriv klubben på si heimeside.

Du kan lese heile saka på FIL si heimeside: http://www.kxweb.no/portal/theme/organization/news/show.do?id=9399338