Jean Ferrales og Espen Markhus i aksjon da lagene møttes i grunnspillet. I går var det Kongsberg som var best. Foto: Astrid Hagland Gjerde
Jean Ferrales og Espen Markhus i aksjon da lagene møttes i grunnspillet. I går var det Kongsberg som gikk til finalen. Foto: Astrid Hagland Gjerde

Tap for Espen og Fyllingen

Det ble en spennende avslutning på første semifinale kamp i basket mellom Kongsberg og Fyllingen. Men det ble tap for Espen Markhus og Fyllingen.

Kongsberg Miners – Fyllingen 84-78 (1-0 i kamper)
Espen Markhus scoret fire av poengene, to av de på straffe.

Det var varierende prestasjoner foran nær 1.000 tilskuere i Kongsberghallen, da Kongsberg Miners tok i mot Espen Markhus og Fyllingen. Hjemmelaget hadde full kontroll før siste omgang, men fikk merke hvorfor bergenserne er et av de lagene som har scoret flest poeng i årets sesong. Selv om gjestene hadde en sterk spurt og vant den siste perioden, ble det hjemmeseier og 1-0 i kamper i best av tre semiene.