Rekruttene til Stegaberg IL. Foto:  Dag Eliassen
Rekruttene til Stegaberg IL. Foto: Dag Eliassen

Løp fort i snøen

Årets 1. runde i Terrengløpskarusellen ble avviklet i Haraldsvang onsdag ettermiddag, arrangert av Haugesund IL. Til tross for vintervær og mye snø stilte Stegaberg IL friidrett sterkere enn noen gang med hele 30 deltakere, i alderen 7-13 år.

Været var utfordrende, med snødrev, 1 grad og glatte partier. Merking snødde ned, så vi hadde et par løpere som løp feil og dermed fikk litt lengre løype. Flere løpere falt på startstreken (og det samme gjorde starteren). Til tross for dette var stemningen god, og vi markerte oss godt på resultatlista.

G11, 620 m: Sondre Hettervik Gard tok en 3.plass etterfulgt av Jørgen Nordbø på 4.
G12, 620 m: Øystein Kringeland 2 plass.
J13 620m: Her ble det rent bord til Stegabergjentene med Hedda Opsøen på 1. plass, Adele Linnea Rokstad på 2. Anna Feed på 3. og Tina J Aarøy på 4. plass.
G13,840m: Eskil Kolnes 1. plass

Mange av de yngste som var med for første gang syntes løypa var altfor kort, men gleder seg til runde 2 og 3 som går av stabelen 21, mars og 11. april.