Thomas Finshus på vei opp til Piltavarden i sesongåpningen. Foto Terje Steine
Thomas Finshus på vei opp til Piltavarden i sesongåpningen. Foto Terje Steine

Åpnet med løyperekord

Thomas Finshus har startet motbakkeløpsesongen. Og det gikk fort i en krevende løpe.

– Har de siste årene åpnet motbakkesesongen i Piltevarden Motbakkeløp i Mjømna i Sogn og Fjordane. I år reiste jeg opp med en stor usikkerhet på formen etter å ha vært ute av trening i 6 uker i januar og februar. Løpet er kort, men med en stigning på 43% får du pulsen fort opp. Det var snø og is i løypen i år, så jeg hadde ikke de store forventningene tidsmessig. Jeg åpnet hard og klarte å holde et bra tempo helt inn. Ble veldig overasket når jeg hadde satt ny løyperekord på 12.43. Nå er det bare til å fortsette i dette sporer så kan det bli en spennende sesong, forteller Thomas Finshus fra Stegaberg IL.
Kim Hetland ble nummer to, 1,24 minutt bak Finshus.
50 deltakere stilte til start.