Vegard Steinsland fikk raskt sakkyndig hjelp da han pådro seg en hodeskade. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Vegard Steinsland fikk raskt sakkyndig hjelp da han pådro seg en hodeskade. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Vegard ble hentet av luftambulansen

Vegard Steinsland ga som vanlig alt i duellene. Like før slutt fikk han seg en alvorlig smell i hodet.

Det som allerede var en trist Skjold-kveld ble enda tristere da den sympatiske unggutten fikk seg en smell i hodet etter en duell med Åkra sin keeper. Steinsland fikk rask sakkyndig behandling, og ambulanse ble tilkalt. Etter hvert ble det klart at en ønsket å hente inn luftambulansen.
– Trist at slikt skjer, og nå håper vi alle at det går bra med Vegard. Det blir en spesiell stemning i garderoben når slikt skjer med en lagkamerat, sier en tydelig preget Jomar Skrunes.
– Nå krysser vi fingrene for Vegard. Forferdelig trist at det skal skje slikt i en fotballkamp. Heldigvis var det raskt hjelp å få, og de har hatt kontakt med han, sier trener Tor Martin Hegrenes.
Steinsland har også tidligere fått seg et par smeller i hodet, og spilte en tid med hjelm. Han skal ha vært delvis ved bevissthet, og det var dette som gjorde at en ville ha han raskest mulig til sykehus for en sjekk.
De frammøtte var naturlig nok i sjokk, og det er godt å se fotballfamilien holde sammen når slike uhell skjer.

Begge lag ble enige om å avslutte kampen etter at det ble klart at Steinsland skulle hentes med helikopter. Han ble skadet i det 89. minutt.