Det er forskjell på 5. og 6. divisjon. Det fikk Tor Gismarvik og Falkeid erfare i går. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Tor Gismarvik og Falkeid fikk en tung tur til Sauda i går. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Falkeid fikk merke divisjonsforskjellen

Det er forskjell mellom 5. og 6. divisjon. Det fikk Falkeid erfare i Etne i går. Det stoppet på 1-8.

På sine hjemmesider er det en tydelig glad Etne-gjeng som feirer at de er i rute til seriestart borte mot Vats 94/Skjoldar om en uke. Sju forskjellige målscorere og 8-1 smaker nok godt, selv om det er «skummelt» å måle krefter mot et lag fra nivået under. Etne er i samme gruppe som Stegaberg og de to lagene møtes i Etne 10. mai.
Målscorer for Falkeid var Simon Falkeid.
– Vi manglet et par sentrale spillere i går, så vi fikk blant annet en debut på Even Døske Bakken, som spiller på G16 til vanlig. Vi får jobbe godt frem mot seriestart, sier keeper Daniel René Mikkelsen.
Målscorere for Etne var Tøres Rullestad (2), Martin Kristiansen, Eirik Haugen, Kristoffer Grønstad, Thomas Lien, Jørgen Rullestad og Øystein Ekrheim.