Kristoffer Haraldseid var på hjemmebane og likte seg godt i kamp mot Mats Steinsland. Foto: Alf-EInar Kvalavåg
Kristoffer Haraldseid var på hjemmebane og likte seg godt i kamp mot Mats Steinsland. Foto: Alf-EInar Kvalavåg

Skjold – FKH: – Følte med skikkelig hjemme

Kristoffer Haraldseid har spilt for Skjold i aldersbestemt fotball. I kveld var han kommet hjem.

– Jeg har sagt det før og jeg sier det gjerne igjen. Skjold er i en unik posisjon på Haugalandet. Det er en fantastisk klubb, og jeg følte meg velkommen hjem i kveld. Jeg må si at jeg ble glad for at det ble oss mot de. Det var en kamp begge klubbene fortjente, sier Haraldseid.
– Hvordan ble kvelden?
– Det var kjekt at så mange kom og så på. Spillemessig var det litt av og på, men det viktigste for oss var å vinne, og å unngå skader. Vi klarte begge deler. Skjold fikk sine sjanser og det var svært nær et par ganger. Jeg tror 3-0 var et resultat som begge lag synes er ok. Jeg hadde det i alle fall skikkelig kjekt her i dag, sier den sympatiske Vatsbuen.
Han ble stående å skrive autografer etter kampen.

To «innante» som hadde mange løpeturer. Berge Ohm og Kristoffer Haraldseid i aksjon. Foto: Alf-Einar Kvalavåg