Ordfører Sigmund Lier brukte både gravemaskin og kniv for å få åpnet det nye næringsbygget i Aksdal Næringspark. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Ordfører Sigmund Lier brukte både gravemaskin og kniv for å få åpnet det nye næringsbygget i Aksdal Næringspark. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Mer å juble for i næringsparken

I dag var det Haugsland AS sitt nye næringsbygg i Aksdal Næringspark, som var treffstedet for næringslivsfolk, entreprenører og andre som liker næringsbygg, gravemaskiner, og at det skjer noe i Aksdal.

– For oss har det vært en jobb å gjøre for at alt skulle være klart til åpningen. Men de ansatte har stått sent og tidlig og vi er stolt over å kunne åpne dørene i dag. Dette blir basen vår for å serve de som har gravemaskiner og annet som trenger service og vedlikehold. Vi har vært i Tysvær tidligere, men nå er vi her med fire mann i et fast bygg, som vi eier selv. For oss er dette en skikkelig stor dag, sier Ola Bjørn Haugsland i Haugsland AS.
Bygget i Næringsparken koster rundt ti millioner kroner og er bygd opp av lokale leverandører på Haugalandet.
Bedriften, som også har avdeling på Forus har totalt 19 ansatte.
Det var ordfører Sigmund Lier som sto for den offisielle åpningen og som ønsket bedriften hjertelig velkommen til Aksdal og Tysvær.

Mer om bedriften og åpningen i vår næringsavis på torsdag.

– For oss er dette en skikkelig stor dag, sier Ola Bjørn Haugsland i Haugsland AS.