Vi tipper Morten Bådsvik spiller midtstopper mot FKH 2 i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Slik ser gjerne Morten Bådsvik at det også skal sjå ut på stadion. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Her er de i gult – hvem kommer i hvitt?

Skjold skal ut i en ny tøff seriekamp i kveld. FKH er storfavoritt til å rykke opp, men det er helt avhenging hvem de får ta med seg fra a-stallen. Og nå klokken 13 er den troppen lagt ut, og ser knallsterk ut.

Allerede klokken 18 braker FKH 2 og Skjold sammen i idrettsparken. Skjold har et par forfall, som gjør at det er vanskelig å tippe hvilke 11 Tor Martin Hegrenes slipper til fra start.
Vi gjør som vanlig et forsøk.

Keeperplassen: Jomar Skrunes mot Håkon Bådsvik. Skrunes har ikke spilt seg ut av laget, men Bådsvik er nå frisk og rask, og banker kraftig på døra. Vi tror har velger Skrunes denne gangen også.
Forsvar: Haakon Kvia ble skadd mot FKH og er ikke med i kveld. På høyrebacken kan det bli kamp om plassen. Marco Passera har spilt alt til nå, men får konkurranse av både Oddbjørn Halvorsen og Jonas Staurland. Vi tror Hegrens denne gangen stoler på Halvorsen sin rutine. Men dette er helt åpent. De tre andre i forsvaret bør si seg selv, hvis det ikke har skjedd noe de siste dagene, vi ikke vet noe om.
På midtbanen tynnes det ut med sentrale spillere. Håvard Hovland og Mats Steinsland er ute denne gangen. Han kan trekke inn Berge Ohm og la Roald Berge spille kant, slik vi tror, eller han kan trekke ned Sander Hettervik, og at Berge Ohm og Vegard Steinsland er i front. Eller han trekker ned Hettervik og spiller med fem på midten.
Steinsland og Hettervik er bankers i fremste rekke uansett akkurat nå.

Tropp (18 spillere):
Ajdin Brakic
Aleksander Gundersen
Berge Ohm
Daniel Aarås
Halvor Hansen
Håkon Bådsvik
Jomar Skrunes
Jonas Risanger
Jonas Staurland
Marco Passera
Morten Bådsvik
Oddbjørn Halvorsen
Petter Haraldseid
Roald Berge
Sander Hettervik
Sondre Bådsvik
Tollak Gismarvik
Vegard Steinsland

Ikke i tropp:
(Gabriel Holden)
(Gøran Kallevåg)
Haakon Kvia
Håvard Hovland
Håvard Spartveit
Håkon A. Waage
(Mathias Lindanger)
Kristian Walland
Mats Steinsland
Tor Andre Eskevik

FKH 2-trener Espen Bull-Tornøe tatt ut følgende tropp:
Herman Børreson Fossdal, Raymond Skjelde, Andreas Støle-Hansen, Dennis Horneland, Fredrik Pallesen Knudsen, Thomas Esperø, Kristoffer Gunnarshaug, Benjamin Isaksen, Adrian Roseth, Hans-Jacob Nesheim, Ruben Rasmussen, Aleksandar Kovačević, Kristoffer Velde, Erin Pinheiro, Eric Ndayisenga, Kevin Krygård, Agano Dialo, Ibrahima Kone.