Elise Erland hadde en fin dag i København.

Resultater dag 2 Copenhagen Spring Regatta

Dagen startet skuffende for Lars Magne Ullvang sin del med semifinalen på K1 1000m. For Elise Erland ble dagen en stor opptur.

Av Lavrans Eikje

Dagen startet skuffende for Lars Magne sin del med semifinalen på K1 1000m, hvor målet var å kvalifisere seg til A-finalen for der å kjempe om å bli topp 2 av de norske padlerne slik at han ble tatt ut til samme distanse på World Cup i mai. Lars Magne padlet dessverre et for defensivt løp i motvinden i København og havnet raskt bakpå i forhold til teten. Teknisk svarte det heller ikke like bra og Lars Magne klarte aldri å ta inn forspranget og endte som nr 4 i semifinalen. Med 3 andre norske padlere som kvalifiserte seg til A-finalen gjennom sine semifinaler er det klart at Lars Magne ikke kommer til padle K1 1000m under World Cup i år.
I B-finalen padlet Lars Magne et mye bedre løp og vant noe kontrollert med en god tid sammenlignet med de som padler i A-finalen like etterpå.

På ettermiddagen kjørte Lars Magne også K2 1000m A-finale sammen med Eivind Vold fra Oslo KK, guttene kjørte et veldig bra forsøksheat i går og hadde mål om å prege dagens finale. Guttene fikk en dårlig start hvor de traff startblokken og havnet bakpå fra start. Ut over i løpet svarte det ikke like bra for Lars Magne og Eivind som det gjorde i går og guttene kom i mål som nr 4, nest best av de norske båtene. Om dette resultatet er godt nok til at Lars Magne får padle K2 sammen med Eivind under World Cup er ikke bestemt enda og landslaget vil nok kjøre flere tester i K2 for å se om Eivind og Lars Magne er beste norske båt eller om det finnes et raskere alternativ.

For Elise ble dagen en stor opptur, i semifinalen padlet Elise veldig bra og ble nr 2 noe som sikret henne en plass i A-finalen. I finalen kjørte Elise et enda bedre løp hvor hun fikk opp farten sammenlignet med semifinalen, i mål kom Elise som nr 4, en meget god plassering i K1.

I morgen er det klart for tredje og siste dag, 500m står på programmet. Lars Magne skal padle K1 500m, hans favorittdistanse og K4 500m sammen med Eivind Vold, Lars Hjemdal Oslo KK og Amund Vold Oslo KK.
Elise skal padle K1 500m, K2 500m med Marte Løseth Bærum KK og K4 500m sammen med nevnte Marte, Thea Røsten Strand KK og Linn Sofie Toppe Njørd KK.