Emma Askeland var første FIL-målscorer mot Egersunds. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Emma Askeland FIL-målscorer mot Klepp 3. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

God kamp, men tap i sluttminuttene

Det så lenge lyst ut for Falkeid-damene i Egersund. Men like før slutt scoret hjemmelaget vinnermålet i 3-2-kampen i 3. divisjon.

En god bortekamp som dessverre endte med 3-2 tap for EIK. Mye bra spill, spesielt i 2. omgang. I regnværet tok EIK ledelsen rett før pause. Nydelig spill ved 1-1, hvor Solveig Egge slår til Lene Telle, og innlegg på tvers av boksen til Emma Askeland og i mål. 2-1 til EIK etter en flott vending, og skudd. 2-2 kom etter 75 minutter og Emma Askeland gikk ned langs siden og la inn på bakerste til Stine Askeland, og nytt håp. 3-2 blir det like før slutt etter skudd fra 20 meter.
Neste gang er det Viking, hjemme 30 april.

Dueller
– De var et fysisk lag og det var mange dueller i kampen. Men vi klarte oss godt mot det som jeg tror er et av de beste lagene i divisjonen, i alle fall fysisk.Mot slutten kjørte de på, men ikke verre enn at vi håpet på en mulighet til å vinne kampen. For meg personlig var dte kjekt at søsteren min Stine var tilbake på banen og fikk seg et mål. Nå blir vi nødt til å revansjere oss mot Viking, sier Emma Askeland.

Mer om kampen i papiravisen på torsdag

Kampfakta

Egersunds 3 (1)
Falkeid 2(0)

3. div
Idrettsparken Husabø
1-0 Stine Nudland (44)
1-1 Emma Askeland (46)
2-1 Martine Klippen (55)
2-2 Stine Askeland (75)
3-2 Martine Klippen (83)
Dommer: Endre Bernt Wetteland, Hellvik
Tilskuere: 40
Poengbørsen Falkeid:
3 poeng: Emma Askeland
2 poeng: Tomine T. Vikre
1 poeng: Julie Kaltveit