Foran venstre: Kamilla Rasmussen, Gry Øvrebø, Malene Vierdal, Tiril Kallekodt, Ellen Kristine Frøland, Andrine Ubøe. Bak venstre: Sigbjørn Tysvær, Sakina Zuhab, Tuva Herland, Oda Erland, Cecilie Apeland, Lena Litlehamar, Mia Thorvaldsen, Ava Skrunes, Andrea Selene Stenersen, Ingrid Stokkan, Vilde Skofteland, Johanne Waage Haakull, Trond Helge Erland.  Disse er ikke med på bildet, men er med i gruppen: Elena Simone Stenersen, Kine Kallevåg, Lea Milje, Trine Tollefsen.
Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Foran venstre: Kamilla Rasmussen, Gry Øvrebø, Malene Vierdal, Tiril Kallekodt, Ellen Kristine Frøland, Andrine Ubøe. Bak venstre: Sigbjørn Tysvær, Sakina Zuhab, Tuva Herland, Oda Erland, Cecilie Apeland, Lena Litlehamar, Mia Thorvaldsen, Ava Skrunes, Andrea Selene Stenersen, Ingrid Stokkan, Vilde Skofteland, Johanne Waage Haakull, Trond Helge Erland. Disse er ikke med på bildet, men er med i gruppen: Elena Simone Stenersen, Kine Kallevåg, Lea Milje, Trine Tollefsen.

Endelig, endelig er det seriekamp

Det har tatt tid og ventetiden har vært lang. Men i kveld er det seriestart for damer i 4. divisjon. Samarbeidslaget Stegaberg/Skjold er klare til kamp.

– Da var det klart for første seriekamp for Stegaberg/Skjold a-lag damer. Etter en lang og kald vinter, der vi stort sett har spilt juniorkamper, der alle har fått muligheter til å prøve seg i kamp. Nå er vi endelig klar for a-lag damekamp i 4. divisjon. Det betyr litt mer konkurranse om å komme med i troppen, enn det var tidligere, sier trener Trond Erland.
Og det er ingen lett motstander som kommer til Frakkagjerd onsdag kveld.
– Vi møter Rubbestadneset i første kamp. Det blir en tøff utfordring og vil gi oss en pekepinn på hvor vi står. Rubbestadneset vant 4. divisjon i fjor, 10 poeng foran Vard. Det blir spennende å se om det vi trener på defensivt, og offensivt, begynner å sitte. Spesielt det med gjenvinning etter balltap, sier Erland som sammen med teamet sitt har tatt ut denne troppen: Oda Erland, Gry Øvrebø, Mia Thorvaldsen, Tiril Kallekodt, Tuva Herland, Malene Vierdal, Ingrid Stokkan, Elena Simone Stenersen, Andrea Selene Stenersen, Vilde Skofteland, Cecilie Apeland, Ava Skrunes, Lena Litlehamar, Kamilla Rasmussen, Johanne Waage Haakull, Kine Kallevåg og Andrine Ubøe.
Det er da fire spiller som ikke er med, men som får mulighet til å spille juniorkamp.

Disse styrer Stegaberg/Skjold denne sesongen:
Trond Helge Erland, trener
Sigbjørn Tysvær, assistenttrener
Jomar Skrunes, keepertrener
Anett Haraldseid, lagleder
Anna Hegrenes, lagleder