Øyvind Stakland leder poengsankingen i kampen om pokalen som «Årets Spiller». Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Øyvind Stakland er tilbake i a-troppen til Stegaberg. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Skuffet Tønnesen stiller spørsmål

Stegaberg har kommet litt trått ut denne sesongen. To tap tærer på humøret. Tap kan treneren leve med. Ikke dårlig innsats.

I dag er det Leirvik- Stegaberg klokken 20.00. Det er på grunn av byttet av Ølen-kampen sist uke den tredje bortekampen på rad.
– Nå har vi havnet skjevt ut i forhold til poengfangs, med 0 poeng på 2 seriekamper. I dag er fokuset kun en ting, hente hjem tre poeng. Nå må vi se fremover og ALLE gutta har nå reflektert, og vi har snakket om følgende som var mangelvare spesielt mot Ølen, sier trener Dag Frode Tønnsen som stilte disse spørsmålene:

• Hvor er gleden, spillegleden, humør når vi entrer en fotballbane?
• Hvor er entusiasmen?? Det skal lyse iver, innsats og krig ut av øyene når vi entre enn fotballbane, trening eller kamp…..
• Hvor er stoltheten?? Egen stolthet for idretten vi er så glad i, stolt for å være en del av gjengen, stolt over egne ferdigheter så stolt at du prøver å vise de frem hver gang du har muligheten!
• Når det gjelder respekt så er det mangel på å gå i krigen, gjøre hverandre gode, ta ansvar for egne arbeidsoppgaver osv…..

– Vi trenger gutter som står frem og tar ansvar når det butter i mot, vi trenger gutter som står frem når vi surfer med bølgen, og ALLTID trenger vi gutter som tar ansvar. Sist kamp så vi ingen. I dag forventer vi 14 gutter som står frem, sier Tønnsen som får med seg Øyvind Stakland til Stord.
Fjorårets «Stegaspiller» sliter med en skade og det usikkert når han er tilbake på banen. Petter Lønning er på jobb, men Stegaberg bør ha godt nok mannskap til å kjempe om seieren mot Leirvik.

Følgende gjeng drar til Stord:
Espen Tørresdal
Glenn Fjellet
Morten Mæland
Stein Erik Kvamen
Thomas Stølsvik
Christoffer Kydland
Håkon Mannsåker
Are Søderlund
Ole Johannes Stople
Alfred Bringedal
Fredrik Svendsen
Yasser Trujillo
Morten Sørensen
Øyvind Stakland