Historiske målscorere for Stegaberg/Skjold. Fra venstre: Kamilla Rasmussen
Lena Litlehamar og Andrea Selene Stenersen. Foto: Stegaberg/Skjold
Historiske målscorere for Stegaberg/Skjold. Fra venstre: Kamilla Rasmussen

Solid da nervene slapp

Stegaberg/Skjold imponerte mot fjorårsvinner av 4. divisjon, Rubbestadneset. Godt spill og tre mål gjør at drømmen om en topplassering lever.

Kamilla Rasmusen ble på mange måter historisk da hun satte inn 1-0 etter 38 minutter spill. Det var samarbeidslaget sitt aller første seriemål. Og for å vise bredden i satsinga, så var det perfekt med et må av en nedstrending.
– Vi var litt nervøse i innledningen av kampen og fikk det ikke helt til slik vi ville. Men etter hvert tok vi grep om det hele og det første målet var flott utført av oss. Gjestene var litt eldre og litt mer rutinerte enn oss, noe vi slet med i starten. De var også langt mer fysiske enn det vi er vant til, sier lagets trener Trond Helge Erland.

To kjappe
Etter å ha ledet ved pause fikk Stegaberg/Skjold-jentene et lite tilbakeslag tre minutter etter sidebytte. 1-1 og fortsatt en helt åpen kamp. Men i løpet av tre minutter kvarteret før slutt punkterte Lena Litlehamar og Andrea Selene Stenersen kampen og det endte med sterke 3-1.
– Nå er det kamp mot det som vi kan kalle sør-Karmøy på mandag. de vant 5-0 i sin åpningskamp, som var en 7-er kamp. Målet må være å rykke opp for oss begge, men det er det vel bare ett lag som gjør. Å spille 7-er-kamper frister ikke. Vi er spent på hva nivå dette laget er på, men vi kom godt i gang, og ser at vår styrke er fart og samspill. Det kompenserer for en del fysikk og erfaring.
– Glad eller lettet etter 3-1?
– Tror vi er begge deler. Godt å komme i gang, og kjekt å vinne.

Kampfakta

Stegaberg/Skjold 3 (1)
Rubbestadneset 1 (0)
4. div. damer
Grinde kunstgras
1-0 Kamilla Rasmusen (38)
1-1 (48)
2-1 Lena Litlehamar (74)
3-1 Andrea Selene Stenersen (77)
Dommer: Arne Tveit Katla, Sveio
Tilskuere: 27