To av banens beste spillere i aksjon på Frakkagjerd. Stein Erik Kvamen Langelandsvik og Steffen Iversen. I bakgrunnen tomålscorer Petter Lønning. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Stein Erik Kvamen Langelandsvik scoret mot Etne. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Endelig ville det seg for Stegaberg

Etter en beksvart start på sesongen var det bare rett og rimelig at det var topplaget Etne som fikk svi da det løsnet for Stegaberg. Stegaberg vant 3-2 på bortebane.

– Det er selvsagt utrolig herlig å vinne mot Etne som hadde full pott på forhånd. Men det beste var at vi tidvis leverte årsbeste, at spillerne ofret seg i duellene, og at marginene for første gang i år var på vår side, sier trener Dag Frode Tønnesen.
I en svært god 1. omgang så han Stein Erik Kvamen og Glenn Fjellet sende laget sitt i ledelsen.
– Det var årsbeste. Vi visste at Etne kom til å fyke ut i 100 etter pausen, og det gjorde de. Det ble raskt 1-2 og 2-2. Men så klarte vi å snu litt av spillet igjen. Are (Søderlund) snappet et dårlig utspill og vi var tilbake i ledelsen med ti minutter igjen å spile. Etne kjørte på og det smalt i tverrliggeren. Men vi kjempet som løver, og alt det jeg har etterlyst tidligere, fikk jeg se i dag. I dag er jeg stolt av gjengen min. Dette må vi ta med oss inn i neste kamp, sier Tønnesen.
Erling Bjarte Rullestad og Tøres Rullestad scoret for hjemmelaget, som nok følte seg litt snytt etter 90 minutter.

Kampfakta

Etne 2 (0)
Stegaberg 3 (2)
5. div. avd. 5
Etne stadion
Mål Etne: Erling Bjarte Rullestad, Tøres Rullestad
Mål Stegaberg: Stein Erik Kvamen, Glenn Fjellet og Are Søderlund