Nord sin målscorer Knut Hjelle i duell med Stegaberg sin målscorer Ole J. Stople. Begge måtte se langt etter seieren Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Nord sin målscorer Knut Hjelle i duell med Stegaberg sin målscorer Ole J. Stople. Begge måtte se langt etter seieren Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Måtte se sykt langt etter tre poeng

Det er avdelinger på sykehuset som har mindre tetthet med skadde ungdommer, enn det Stegaberg har for tiden. 2-2 mot Nord må være sykt deilig, etter 90 minutter med nye skader, og nye tabber.

Det har ikke gått Stegaberg sin vei denne våren. Mot Nord så vi tydelig hvorfor. En lang-lang liste med skadde og syke spillere, som enten «måtte» spille, eller som måtte gi seg underveis.
– Det er vanskelig å være kritisk når vi sliter slik som nå, men i dag var det tidvis bra det vi leverte. Det tok litt tid før vi kom i gang, men mot slutten av 1. omgang var det vi som styrte, og tok ledelsen. Dessverre var vi ikke på i starten av 2. omgang, og slapp dem inn igjen i kampen. Kanskje 2-2 er greit nok for begge, men begge lag kunne vunnet dette, sier tomålsscorer Ole Johannes Stople.

Nord kjempet
Nord var absolutt et lag inne rekkevidde for Stegaberg. Nord hadde et par enkeltspillere som viste godt igjen, men Stegaberg fikk aldri flyt i spillet.
– Blir en utfordring når vi må bytte to spillere før det er gått en halvtime. Vi klarte å utnytte bakrommet mot Etne sist, det klarte vi ikke i dag. Dette ble en krig på midtbanen, en krig vi ikke vant. I tillegg var keeper «Nikko» Nicholas Charalambous maks uheldig ved 2-2. Vi får svi, men nå har vi i alle fall to på rad uten tap, sier trener Tønnesen.
Stegaberg vant ikke kampen fordi de gjorde for mange personlige feil i avgjørende situasjoner. Begge baklengsmålene kom etter personlige feil. Laget hadde flere gedigne målsjanser, men rotet det til. Heldigvis var Stople «på» og scoret på sine to sjanser. Keeper Charalambous hadde et par gode redninger, og Øyvind Stakland var god på midtbanen. Ellers var det middels minus på veldig mange. Sykdom og vonde kropper må ta noe av skylden for det.

Mer om Stegaberg i avisen på torsdag.

Kampfakta

Stegaberg 2 (1)
Nord 2 (0)
5. div. avd. 5
Frakkagjerd stadion
1-0 Ole J. Stople (43)
1-1 Knut Hjelle (51)
2-1 Ole J. Stople (60)
2-2 Pål Vestre (68)
Dommer: Bjørnar K. Knudsen, Lyn Fotball
Tilskuere: 40