Lars Magne Ullvang og Eivind Vold (Oslo KK) i aksjon i K2. de endte på en sterk 6. plass under åpningsløpet i Tyskland.
Lars Magne Ullvang og Eivind Vold (Oslo KK) i aksjon i K2. Nå er de tatt ut til EM.

Klinte til med 6. plass

Etter forrige helgs skuffende 16. plass på K2 1000m under World Cup 1 i Szeged Ungarn var Lars Magne Ullvang og Eivind Vold (Oslo KK) ute etter å vise at de kan bedre da World Cup 2 startet i Duisburg Tyskland. Det klarte de.

Gjennom uken har guttene gjort noen justeringer på løpsopplegget som innebærer noe lavere frekvens og mer markert rytme. Allerede i dagens forsøksheat på K2 1000m var det klart at dette gav resultater, guttene kvalifiserte seg enkelt til semifinalen.
I semifinalen møtte guttene sterkere motstand men klarte å heve sitt eget nivå et lite hakk til og padlet inn til en 3. plass som gjorde at de kvalifiserte seg til A-finalen med ny personlig bestenotering på distansen. Dette var en stor opptur for Lars Magne og Eivind som var veldig skuffet over forrige helgs resultat.
I ettermiddagens A-finale padlet guttene igjen et sterkt løp og kjempet lenge om 3. plassen, mot slutten fikk de det litt tøft men kom i mål på en 6. plass som er beste norske plassering på distansen på mange år.

I morgen padler Lars Magne K4 500m sammen med Hakeem Teland (Kristiansand KK), Magnus Ivarsen (Fana KK) og Lars Hjemdal (Oslo KK)