Lars Magne Ullvang og Eivind Vold (Oslo KK) i aksjon i K2. de endte på en sterk 6. plass under åpningsløpet i Tyskland.
Lars Magne Ullvang og Eivind Vold (Oslo KK) i aksjon i K2. Nå er de tatt ut til EM.

Ullvang klar for EM

Etter helgens oppløftende padling av Lars Magne Ullvang og hans K2 makker Eivind Vold (Oslo KK) med 6. plass under World Cup 2 i Duisburg ble guttene i dag tatt ut til å representere Norge på K2 1000m under senior EM i Beograd, Serbia 8-10. juni

Førstkommende helg drar Tysvær Kano og Kajakklubb til Årungen for å delta på NC2. 17 utøvere fra TKKK inkludert Lars Magne skal delta. I tillegg til Lars Magne stilles det store forventninger til Elise Erland som skal prøve å kvalifisere seg til junior EM i Auronzo, Italia senere i sommer. I tillegg kjemper ungdomsguttene Sander Askeland, Leander Helgesen, Karl Kristian Kyvik og Nicolai Lønning om en plass på ungdomslandslaget til Nordisk mesterskap første helgen i august.