Slik ser det ut når Sivert Helgesen filmer i følge Tollak Emil Gismarvik. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Slik ser det ut når Sivert Helgesen filmer i følge Tollak Emil Gismarvik. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Ærlig Tollak Emil: – Vi er ikke gode nok

Tollak Emil Gismarvik var en av få Skjold-spillere som kunne gå rakrygget av banen i Grinde i kveld. – Vi var rett og slett ikke gode nok. Det var egentlig ikke Djerv heller, men de lyktes der vi gjorde feil, sa midtbanekrigeren etter 0-3.

Og han har helt rett. To middels, og tildels svake lag, en humpete bane, rare dommeravgjørelser og ikke minst mange svake prestasjoner.
– Vi begynte bra, så falt vi sammen. Fikk ikke ballen i spill, og vi fikk de over på vår halvdel. Så fikk de en straffe, tvilsom, og scoret. Så fikk de 2-0, og det så tøft ut for oss. Men kampen var egentlig åpen, for ingen imponerte. Dessverre fikk de mål, der vi misset, sukker Gismarvik.

Kunne – burde
Det både kunne og burde vært 2-2 i det lagene gikk inn i sluttminuttene. Først misset Håvard Hovland en stor sjanse. Så gjorde Petter Haraldseid det samme. Verst var det fra Sander Hettervik. Kvarteret før slutt brant han en straffe. Det burde, og kunne, blitt en spennende slutt. I stedet ble det 0-3. Fortjent nok, men dette var skrale greier, for å si det rett ut.

Grei stemning
– Hvordan er stemningen i garderoben i en slik kamp?
– Pausen ble brukt godt og alle var innstilt på å gi alt. Men vi fikk det ikke til og er rett og slett ikke gode nok. I dag kan vi bare skylde på oss selv. Vi kunne rope på dommeren, men det kunne de også. Så det var likt.
– Du fikk et gult kort i den situasjonen vi har bilde av. Hva skjedde?
– Filming. Han der (Sivert Helgesen) hadde et par slike hvor han lå og rullet. Dessverre lot dommeren seg lure.
Dermed ble den en ny blytung fredag for Skjold, og en lystig en for Djerv 1919.

Mer om kampen og spillerbørs i avisen på torsdag.

Kampfakta

Skjold 0 (0)
Djerv 1919 3 (2)
4. div. avd. 2
Grinde stadion
0-1 Sivert Helgesen (str.17)
0-2 Erik Sydnes (33)
0-3 Mads Rasmussen (87)
Dommer: Sverre Flatebø, Karmsund
Tilskuere: 250