Øystein Odland er tilbake i Falkeid-målet etter en lang pause. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Øystein Odland fikk en travel kveld mot Haugar 2. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

0-4 for Falkeid-herrene

Haugar 2 ble for sterke for Falkeid i Haugesund. Det endte med 0-4.

Asbjørn Bakken har som vanlig endt oss en fyldig rapport:

5 min 1-0 Haugar 2

8 min 2-0 Haugar 2

11 min Stor sjanse for Falkeid. Bernt Ronny alene med keeper. Over mål.

22 min 3-0 Haugar 2. Falkeid er både uheldige og udyktige i forsvar. Mister ballen og Haugar setter ballen i åpent mål..

Falkeid kjemper godt, men spillet flyter dårlig.

26 min Falkeid prøver seg igjen. Det vil seg ikkje. Stian Helgeland utenfor.
Det skjer mest på midtbanen, Haugar har medvind og nytter det til å spille langt og inn i bakrom. Flere sjanser for Haugar. Falkeid med spede muligheter.

Pause

2 omg: Falkeid har startet friskt i medvinden. Espen Sørenes runder både stopper og keeper. Faller i duell med keeper. Kanskje straffe der, men dommer Vinker videre.

Haugar kommer kjapt på kontringer.

65 min Haugar 4-0
Det glipper i Falkeid forsvaret. Øystein Odland redder første, men Falkeid får ikkje avklart og Haugar spiller flott sammen, og setter den i mål.
Litt mot spillets gang i andre omgang dette. Haugar er effektive.

Falkeid jager ein redusering og presser høyt. Haugar lurer «i sivet».

Det vil seg ikkje for Falkeid, og når Haugar kontrer blir det farligheter foran Øystein Odland i Falkeid målet.
Falkeid er et lag i motgang, og det er tungt når det butter i mot.

Haugar er best i dag, har mange kjappe angrep og gode spillere. Fortent seier, selv om kampbilde snudde noe i 2 omgangen. De tidlige skåringene i mot inførste ødelegger mye for Falkeid.

Falkeid kommer heilt sikkert sterkere tilbake. Trenger litt flaks/medgang nå for å snu trenden.