Denne gjengen fra FUS ble nummer to i KM-finalen. Bak fra venstre: Vegard Solheim, Espen Gundersen, Sander Hettervik Gard, Juan Carlos Hernandez. Fremme fra venstre: Celine Maxwell Birkeland, Kristina Hauge Gundegjerde, Siv Helene Haaland, Mia Riise. Foto: Håkon André Waage
Denne gjengen fra FUS ble nummer to i KM-finalen. Bak fra venstre: Vegard Solheim, Espen Gundersen, Sander Hettervik Gard, Juan Carlos Hernandez. Fremme fra venstre: Celine Maxwell Birkeland, Kristina Hauge Gundegjerde, Siv Helene Haaland, Mia Riise. Foto: Håkon André Waage

Nesten FUS(t) i alt

De vant den lokale Tine-stafetten, og ble nummer to når alle de beste skolene møttest til KM-finale, lørdag. Gjengen fra Frakkagjerd ungdomsskole har lov å smile førnøyd.

– Vi vant den lokale Tinestafetten og løp i helgen Rogalandsfinale under Kretsmesterskapet i friidrett på Haugesund friidrettstadion på lørdag. Der kom laget fra Frakkagjerd ungdomsskole (FUS) inn til en sterk 2.plass. Jeg er selvfølgelig strålende fornøyd med gjengen min, sier lærer Håkon André Waage.

Følgende 8. klassinger var med på laget: Vegard Solheim, Espen Gundersen, Sander Hettervik Gard, Juan Carlos Hernandez, Celine Maxwell Birkeland, Kristina Hauge Gundegjerde, Siv Helene Haaland, Mia Riise.