å bildene ser dere Ida G. Thompson, som var gjesteoppasser for Reime Kongen i dag. Johan Kringeland Eriksen til høyre. Foto:Geir/ Vinnerbongen.no
å bildene ser dere Ida G. Thompson, som var gjesteoppasser for Reime Kongen i dag. Johan Kringeland Eriksen til høyre. Foto:Geir/ Vinnerbongen.no

Årets 9. seier for Kringeland Eriksen

Sammen med hesten Reime Kongen vant han løpet på Forus i kveld, som både var med i V5 og V65-spillet.

Etter triumfen som var den 9. 1. plassen i år har han lagt ut følgende oppsummering:
Reime Kongen tar en fortjent seier. Den flotte Bork Odin sønnen til Ole-Johan og Sølvi Ertnes har vært hos meg helt siden temming. Veldig fine og lojale eiere som man kan ha en god dialog med. Reime Kongen vært den snilleste gutten i klassen, og aldri funnet på noe tull. Mer eller mindre alle treningsøktene sine har hatt også fått. Slike hester når som regel et stykke. Han går litt i rykk og napp enda. I dag hadde vi litt tur da lederhesten feilet like før mål. Men det gjelder å kjøre i trav. Ertnes har jo hatt Vintilla tidligere, premieskapet er med andre ord fullt. Så eg håper det er plass til litt mer premier i skapet etter dagens seier, i tillegg til førstepremien på 20000 kr. Reime Kongen vant på 30,2 over full distanse på volte. Det er sterkt, ikke mange i årgangen som kan slå i bordet med det. Oppasser for Reime Kongen er Ida Jansen. Jenta er virkelig i «dytten» med passhestene sine om dagen. P