Falkeid-damene møter Vard i kveld. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Falkeid-damene møter Vard i kveld. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Mer Falkeid-jubel i kveld?

Mandag var en strålende dag for Falkeid. A-laget vant, juniordamene vant, og dermed ligger alt til rette for at damelaget i kveld tar tre poeng mot Vard.

3.div Kvinner
Falkeid – Vard
Tirsdag 19. juni kl 1900
Tysværvåg Idrettsanlegg, gras

Spillertropp:
Line Skeie Pedersen, Tomine Teisdal Vikre, Tonje Medhaug, Julie Kaltveit, Emma Askeland, Solveig Egge, Lene Telle, Hannah Telle, Sara Haugan Helland, Anne Øxnevad, Stine Askeland, Malene Sørenes, Inger Marie Lien, Marita Stokkenes Hettervik, Elina Strand, Aina Lotsberg og Anna Nesheim Fuglestein.

Falkeid damene tar i mot tabelljumbo Vard til den siste kampen før sommerferien. Vard har scoret 2 mål mot både Vidar og Randaberg er ikke helt ufarlige. Nå gjelder det å være klare i hodet og ikke undervurdere motstandaren. Det meldes om litt små sykdom i Falkeid-troppen, men Arne Breivik stiller med 17 forhåpentligvis spillesugne spillere.