Lærer for yrkesfaglig fordypning hund på Tveit Vidaregåande Skule, Kjellaug Selsaas, ble både rørt og overrasket da to av skolens tidligere elever møtte opp i Nederland for å heie på henne under årets VM i lydighet i Nederland.

Stina Steine Tårland og Frøydis Fjellhaugen Aarhus tok turen til VM for å heie på gamlelæraren sin. Foto: privat

Rørt og overrasket

Lærer for yrkesfaglig fordypning hund på Tveit Vidaregåande Skule, Kjellaug Selsaas, ble både rørt og overrasket da to av skolens tidligere elever møtte opp i Nederland for å heie på henne under årets VM i lydighet i Nederland.

av Alf-Einar Kvalavåg

– Då er VM 2018 i gang, alle norske har prestert bra på fellesøvelsar. Det blir ein spennande dag i morgon, Ludvig og eg har start nr 27. Og er så rørt over mine tidlegare elevar i hundeklassen på Tveit VGs, Stina Steine Tårland og Frøydis Fjellhaugen Aarhus som har reist den lange vegen for å heia på læraren sin og det norske laget, skriver Kjellaug under bildet av de tre som ble delt på sosiale medier torsdag 21.juni.