Stina Steine Tårland og Frøydis Fjellhaugen Aarhus tok turen til VM for å heie på gamlelæraren sin.
Foto: privat
Stina Steine Tårland og Frøydis Fjellhaugen Aarhus tok turen til VM for å heie på gamlelæraren sin.

Rørt og overrasket

Lærer for yrkesfaglig fordypning hund på Tveit Vidaregåande Skule, Kjellaug Selsaas, ble både rørt og overrasket da to av skolens tidligere elever møtte opp i Nederland for å heie på henne under årets VM i lydighet i Nederland.

– Då er VM 2018 i gang, alle norske har prestert bra på fellesøvelsar. Det blir ein spennande dag i morgon, Ludvig og eg har start nr 27. Og er så rørt over mine tidlegare elevar i hundeklassen på Tveit VGs, Stina Steine Tårland og Frøydis Fjellhaugen Aarhus som har reist den lange vegen for å heia på læraren sin og det norske laget, skriver Kjellaug under bildet av de tre som ble delt på sosiale medier torsdag 21.juni.