På Førland delte de ut forfriskninger til syklistene.
På Førland delte de ut forfriskninger til syklistene.

Ga syklistene nye krefter på Førland

Et vel blåst Ironman 2018 er unnagjort. En stor del av sykkeletappen ble lagt til Tysvær, og på Padlane på Førland hadde velforeningen ansvar for en drikkestasjon.

– Vi var en god gjeng frivillige fra Padlane, så hadde vi med oss noen ungdomsskoleelever fra Frakkagjerd på drikkestasjonen på Padlane. Det var veldig kjekt å få være med og bidra til et så flott arrangement. Syklistene var veldig takknemlige for å få vannflasker, energidrikk, energigel og bananer i varmen. Noen ble servert i fart, mens andre tok seg tid til å stoppe for påfyll og en prat. Det stilte også opp en heiagjeng i finværet, forteller Carine Aas fra Padlane velforening.

Les mer om Ironman i papirutgaven på torsdag.