1-0 og god grunn til å juble for Aleksander Gundersen og Halvor Hansen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
1-0 og god grunn til å juble for Aleksander Gundersen og Halvor Hansen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Poengdeling mellom Skjold og Åkra

Langt fra den beste kampen i Grinde stadion sin historie, men 1-1 mot Åkra smakte godt for Skjold-spillerne. Aller best for to spisser ved navn Steinsland og Gundersen.

Sist lagene møttes fikk Skjold regelrett bank på Åkra stadion. Vegard Steinsland ble fraktet fra kampen i legehelikopter og var den store snakkisen. I dag var det revansje.
– Var selvsagt litt ekstra spesielt å møte Åkra igjen, men jeg har et par kompiser på det laget også, og vi hilste pent før kampen. Under kampen var det 110 prosent innsats og jakt på alle tre poengene, sier Vegard Steinsland.
Det ble ett poeng takket være en veldig tidlig scoring av Aleksander Gundersen.
– Det var utrolig mye kjekkere å ta ledelsen, enn å jage en redusering. Ikke den beste kampen som er spilt, men de fikk ha ballen mye og skapte lite. Vi fikk et par kjempesjanser og kunne vunnet dette. Men 1-1 skal vi likevel være fornøyde med, sier målscoreren som stanget inn en corner.
Christian Alstad ødela dagen for Skjold da han etter en litt rar corner situasjon utlignet. Linjemannen var raskt oppe og markerte for død ball, mens dommeren valgte å gi en tvilsom corner. Og den endte med en scoring.

Greit nok
Trener Tor Martin Hegrenes var bare mellomfornøyd med innsatsen.
– 1-1 får være greit nok, men dette burde vi faktisk ha rodd i land. Men det klarte vi ikke, og da var det greit at de ikke avgjorde i sluttminuttene. Tidvis jobbet vi klokt og hadde full kontroll. Mot slutten var alle slitne og det bølget litt mer. Nå tar vi med oss det beste fra denne opplevelsen inn mot kampen mot Hundvåg, sier Hegrenes.

Jonas Wergeland var banens beste spiller. Midtstopperen var både høyt og lavt. Hva han synes om kampen og hvor mange poeng han plukket med seg på spillerbørsen får du i papiravisen på torsdag.

Kampfakta

Skjold 1 (1)
Åkra 1 (0)
4. div. avd. 2
Grinde stadion
1-0 Aleksander Gundersen (8)
1-1 Christian Alstad (59)
Dommer: Bjørnar Kristoffersen Knudsen, Ferkingstad
Tilskuere: 150