Kaptein Are Søderlund er på poengjakt på Bømlo i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Are Søderlund scoret dagens tredje Stegaberg-mål. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

2-2 og opptur for Stegaberg

Etter det triste tapet mot Etne sist uke var 2-2 mot Nord en opptur for Stegaberg. Og det var sjanser nok til seier.

Harald Samuelsen og Are Søderlund sørget for at Stegaberg gikk til pause med 2-0.
– Det var en god omgang av oss og vi hadde flere store muligheter. Nord hadde ballen mye, men skapte ikke de store sjansene. Vi løp og løp, noe vi fikk svi litt for slutten av kampen, sier trener Dag Frode Tønnesen.
For i 2. omgang kom hjemmelaget mer med også offensivt. 2-0 ble til 2-2.
– Vi hadde et par kjempesjanser helt på tampen hvor ballen blant annet traff stolpen på innsiden, men ville ikke i mål. De styrte mye og hadde oss under press, så 2-2 er sikkert greit nok. Men denne kunne vi vunnet hadde vi satt sjansene våre. Uansett var det en solid opptur etter sist triste kamp mot Etne. Alle jobbet godt og vi skapte mye, sier treneren.