Ungdommen vokser til og tidene forandres. Men ikke i spreakerbua i Grinde. Der finner du Dagfinn Bredal. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Dagfinn Bredal «hjemme» i speakerbua i Grinde. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

TV2 har blinket seg ut Dagfinn

TV2 kommer til seriekampen Skjold – FKH 2 i kveld. Kamera er stilt inn på speakerbua og Dagfinn Bredal. Første gang Bredal var i «bua» var for 32 år siden…

– Mr. Skjold’s mangeårige frivillige innsats for Skjold Idrettslag har, og blir fortsatt lagt merke til. Denne gang er det TV2-sporten som ønsker å lage en reportasje om Dagfinn’s «speakertjeneste» for klubben.
Dagfinn har vært medlem av klubben i hele 49 år. Han rakk å spille 243 kamper for Skjolds A-lag. Deretter har han vært lagleder for diverse lag, sittet i hovedstyret som nestleder, fotballeder og fagutvalgsleder, og ikke minst er han æresmedlem i Skjold Idrettslag, skriver Skjold på sine Facebook-sider og håper selvsagt at mange finner veien til Grinde i kveld.

Innslaget skal viser i fotballekstra på kanalen.
Kampstart er 18.30.