Tom Roger Aadland, Solfrid Molland og Elin Furubotn har funne tonen i Oslo og inviterer til konsert. Foto: Zoran G. Schwartz.
Tom Roger Aadland, Solfrid Molland og Elin Furubotn har funne tonen i Oslo og inviterer til konsert. Foto: Zoran G. Schwartz.

Vest møtest i Øst

Tre selvstendige, kritikerroste artister opprinnelig fra Vestlandet gleder seg til å møtes på Parkteatret i Oslo 13. september. Er du i byen bør du stikke innom.

Med tysværbuen Solfrid Molland i spissen, og med «Tysvær-vennene» Tom Roger aadland og Elin Furubotn på laget blir det en skikkelig vestlandstrio som inviterer til konsert i Oslo.
Solfrid Molland er sanger, pianist og komponist. Hun vokste opp med russisk folkemusikk og europeisk kunstmusikk, noe en kan høre i musikken hennes. I 2016 ga hun ut sitt tredje album «Forvandling» til svært gode omtaler. Solfrid fikk Oslo Bys Kunstnerpris i 2015.
Rockepoeten Tom Roger Aadlands nye album «Songfugl» har fått strålende kritikker, og singelen «Alle dei i ei» er spillelistet av P1. Hans forrige album «Blondt i blondt» (Bob Dylan gjendiktet) ble kåret til Årets Album av NRK P1 Norsk på norsk i 2016.
Elin Furubotn ga ut sitt sjuende og kritikerroste album «Ikkje gå deg vill» sist høst. Hun skriver tekster om hverdagen og har en særegen stemme du garantert har hørt på P1. Aller mest kjent er kanskje «Så lett det kan ver», en duett med Morten Abel.

De tre har jammet hjemme hos Molland og resultatat skal nå presenteres i en konsert. Og det trenger ikke bli den eneste sjansen til å se de tre live i sammen.
– Vi har fått to konserttilbud på Østlandet allerede, og vi håper å ta konserten med oss til Vestlandet i 2019, sier Solfrid Molland.

Og synes du det er noe ekstra kjent med de tre artistene… Joda, de har alle spilt på Bygdebladet og kulturhuset sine lunsjkonserter…