Hanne Undheim Askeland, Vegard og Torleiv Fossum serverte et herlig knippe av sine egenkomponerte låter til lunsj i dag.  Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Hanne Undheim Askeland, Vegard og Torleiv Fossum serverte et herlig knippe av sine egenkomponerte låter til lunsj i dag. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Wow, for en smakfull lunsj

Hanne Undheim Askeland, Vegard og Torleiv Fossum serverte et herlig knippe av sine egenkomponerte låter til lunsj i dag. Nærmere 130 hadde funnet veien til kulturhuset, og stemningen var elektrisk.

Duoen Amble med Hanne Undheim Askeland og Torleiv Fossum, hadde fått med seg Vegard Fossum på trommer og trioen leverte en halvtime for historiebøkene. Melodiøst og vakket, og med et snev av hitmateriale. Folk kom. lyttet og koste seg. Etterpå vanket det godord og skryt fra svært mange.
– Takk for at vi fikk komme og spille for dere i lunsjen. Det har vi gledet oss til, og vi håper det falt i smak, sa Hanne Undheim Askeland.
Konserten med trioen føyer seg inn i rekken av suksesser i foajeen, selv om det er utfordrende for både arrangør og band å måtte spille i den retningen som under dagens konsert. Men folk satt musestille, noe som gjorde at lyden bar langt.
Og skal en tolke de tilbakemeldingen som kom, var det en stor halvtime for mange av de cirka 130 som hadde funnet veien.

Gitar, trommer og en stor stemme
Trioen hadde en fin miks av Undheim Askeland sin nydelige stemme, solid gitarspill av Torleiv Fossum og en leken trommeslager i Vegard Fossum. Tilsammen fungerte dette nesten bedre enn det som duoen Amble har gitt ut digitalt. Det var noe eget ved det, og heldige var de som fikk denne konserten med seg.

dette spilte de: «A change og hart», «A long road», «She´s leaving», «Time is fading», «Stranger», «Will you og Helpless helper».
Mer i vente
Lunsjkonsertene er et samarbeid mellom Tysvær Bygdeblad og Tysværtunet og det blir konserter hver måned frem til jul. De første artistene er også klare for neste sesong.

Torleiv Fossum

Hanne Undheim Askeland og Torleiv Fossum

Hanne Undheim Askeland

Vegard Fossum