Solveig Egge scoret 4-4-målet like før slutt. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Solveig Egge scoret men fikk også problemer med ryggen mot Egersunds Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Fikk det tøft mot Egersunds

Falkeid viste godt igjen og var lenge med på notene mot topplaget Egersunds. Men uten en skadd Solveig Egge ble det tøft.

Av Olav Askeland

Falkeid tok i mot tabelltoer Egersunds til Søndagskamp. Bra oppmøte på tribunen, men EIK scoret tidlig 0-1. Etter det klarte Falkeid å spille godt sammen og flytte laget høyere opp. 1-1 kom etter corner fra Hannah Telle, hvor Solveig Egge headet ballen i mål fra kort hold. 2-1 ble det også til Falkeid etter 35min. Lene Telle slår en flott ball opp til Solveig som alene med keeper blir dytta i ryggen og dermed straffe. Den setter Tomine T Vikre sikkert i mål.

I 2 omg triller EIK ballen mye og i motvinden klarer ikke Falkeid å stå i mot. 2 fine skudd fra distanse fra EIK blir 2-2 og 2-3. Siste scoring 2-4 kommer på overtid. Dessverre så var Solveig Egge ute store deler av kampen med ryggproblemer. Hun er viktig for laget og FIL fungerte ikke like godt uten henne. Det var ingen avskrekkende stort sprang opp til EIK, men dog hakket vassere. Nå venter tabelltopp Viking i neste kamp, borte.

Kampfakta

Seriekamp
Kvinner 3.div avd. 1
Tysværvåg Idrettsanlegg, gras
Falkeid IL -Egersunds 2-4 (2-1)
Dommer: Warren Wade, Karmsund
Tilskuere: 45

Poengbørsen, Falkeid:
3 poeng:
Tomine T Vikre
2 poeng:
Solveig Egge
1 poeng
Inger Marie Lien