Lena Litlehamar 2 og Johanne Waage Haakull 1 mål
Lena Litlehamar 2 og Johanne Waage Haakull 1 mål

Ny seier for seiersmaskinene

Stegaberg/Skjold-damen er garantert spill i 3. divisjon etter at klubbene er kommet til enighet om samarbeid. Men seiersmaskinen vinner og vinner for det i 4. divisjon.

– Vi vant i kveld 3-2 mot Rubbestadneset, etter en jevn førsteomgang hvor det sto 1-1. Vi tok skikkelig tak i kampen i andre omgang med bra spill og gode kombinasjoner. Vi går opp til 3-1 og skaper mange gode sjanser. Så roter vi litt i slutten, der de får ett mål som burde vært annulert. De sparker ballen ut av nevene på keeperen vår. Blir litt spennende i slutten, men vi rir av de som kommer. Og vinner fortjent til slutt. Lena Litlehamar 2 og Johanne Waage Haakull 1 mål, sier trener Trond Erland.