Har du lyst til å være med og synge når Johnny Logan kommer til Bokn Arena?. Nå har du sjansen: Foto Krestine
Har du lyst til å være med og synge når Johnny Logan kommer til Bokn Arena?. Nå har du sjansen: Foto Krestine

Vil du synge med Johnny Logan?

Aksang skal 8. desember ha julekonsert sammen med Hanne Krogh og Johnny Logan i Bokn Arena. Du kan få synge med.

– Vi har gjennom Hanne Krogh blitt invitert, og selvsagt takket ja, til å være med på en stor og flott julekonsert i Bokn Arena. Nå inviterer vi sanglade mennesker til å bli en del av, og å synge med oss i Aksang. Vi ser på dette som er prosjekt de neste ukene, og det er bare å ta kontakt, sier Birger Førre i Aksang.
Både Aksang og Boknakoret blir med på konserten i desember. Johnny Logan er en Grand Prix favoritt hos mange nordmenn. Han er fortsatt aktiv og har en rekke med oppdrag i Europa. Sist du så han var kanskje i fjernsynsprogrammet «Allsang på grensen».
Hanne Krogh er også en publikumsfavoritt som med ujevne mellomrom dukker opp på hjemlige trakter.